Over ons

Laat ons voor jou koken!

Dan laten wij jou genieten

Ontzorgen op het gebied van gezond, gevarieerd en bovenal erg lekker eten. Dat is wat wij willen. Wij bezorgen alles kant en klaar aan huis, zodat jij tijd hebt voor jezelf, je gezin of je vrienden.

Ontzorgen betekent ook dat wij feestelijke diners, een informele borrel of de catering van een spetterend feest voor je kunnen verzorgen. Aan huis of op locatie. We denken graag met je mee.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op

Jasper

Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt, dat zou iedereen moeten doen! Van jongs af aan is koken mijn passie. Eerst in mijn ouderlijk huis, daarna in mijn studentenhuis en nu thuis voor mijn vrouw, die patissier is, en onze 3 kinderen. 

Ik heb jaren als chef-kok gewerkt bij een grote cateraar in Amsterdam; in 2013 heb ik mijn eigen catering bedrijf opgezet. Gestimuleerd door de veranderende maatschappij en idem behoefte van de consument ben vanaf 2020 ook home catering gaan verzorgen: vers en gezond eten aan huis bezorgd.

Ik laat mij inspireren door chef-koks als Ottolenghi, maar voeg graag mijn eigen stijl toe aan alles wat ik maak.

Jasper 1
 

Goed voor mens en milieu

Al onze maaltijden worden vers bereid, zoveel mogelijk op basis van seizoensproducten. Jasper kookt met weinig zout, vet en suiker, maar gebruikt veel verse groenten en kruiden. Dat is gezond én lekker! En omdat alles van tevoren wordt besteld kunnen we goed inschatten hoeveel we nodig hebben. Zo verspillen we geen voedsel. 

Onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton. Je kunt de grote doos direct of indirect hergebruiken; zet hem in dat laatste geval bij het oud papier. Onze icepacks kun je ook hergebruiken of de watergel (niet giftig!) als plantenvoeding gebruiken. 

 
Groene salade